Skočit na navigaci Skočit na obsah

AD - reality s.r.o.

Vítejte na internetové stránce AD - reality s.r.o.

Realitní kancelář AD - REALITY

Adresa:            Ulice Dr. Stejskala 7
                         České Budějovice
(Divadelní ulice, pasáž "U černého orla", 1. patro pasáže na pavlači)

pracovní doba: PO-ČT  9:00 - 16:30
                         PÁ         9:00 - 14:30

tel/fax:            386 351 149 (záznamník)

mobil:               777 305 898
                         602 557 912

e-mail:              info@ad-reality.cz

web:                 www.ad-reality.cz

Hlavní menu

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost AD reality, IČ: 26065339, se sídlem: Dr. Stejskala 7/108 České Budějovice a společnost AD reality CB, IČ: 28142713, se sídlem: Pekárenská 40/2290 České Budějovice , (dále také „My“),

jako správce osobních údajů, Vás jako uživatele webových stránek www.ad-reality.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

Dále v textu se dozvíte zejména:

1. Jaké Vaše osobní údaje budeme zpracovávat;

2. Za jakými účely a jakým způsobem budeme Vaše osobní údaje zpracovávat;

3. Komu mohou být Vaše osobní údaje předány;

4. Po jakou dobu budeme Vaše osobní údaje zpracovávat a

5. Jaká máte ve vztahu k ochraně Vašich osobních údajů práva.

 

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese osobniudaje@.ad-reality.cz

Zpracování osobních údajů dětí

Naše webové stránky nejsou určeny pro děti mladší 16 let. Osobní údaje dětí mladších 16 let nezpracováváme.

Rozsah zpracování osobních údajů

Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo Vaší společnosti. Těmito údaji mohou být zejména:

a) Vaše jméno a příjmení, b) obchodní firma, e)  telefonní číslo nebo e-mailová adresa

 

Na našich webových stránkách Vás nesledujeme, takže se k nám dostanou jenom ty Vaše osobní údaje, které nám výslovně sdělíte. ( nepoužíváme tzv. cookies).

Účel zpracování

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění smlouvy, tj. zprostředkování koupě či prodeje nemovitosti. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Vedle toho zpracování Vašich osobních údajů můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na osobniudaje@.ad-reality.cz .

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje budeme jako správce zpracovávat My. Vaše osobní údaje nebudeme předávat dále.

Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k námi prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

a) právo na přístup k osobním údajům;b)  právo na opravu;

c)        právo na výmaz („právo být zapomenut“);

d) právo na omezení zpracování údajů;

e) právo vznést námitku proti zpracování; a

f) právo podat stížnost na zpracování osobních údajů.

Vaše práva jsou níže vysvětlena, abyste si dokázal/a udělat jasnější představu o jejich obsahu.

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na [osobniudaje@.ad-reality.cz]

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Právo na přístup znamená, že si kdykoliv můžete požádat o naše potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho je budeme zpracovávat, zda máte právo na opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud jsme osobní údaje získali a zda dochází k na základě zpracování Vašich osobních údajů k automatickému rozhodování, včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může Zprostředkovatel požadovat přiměřenou úhradu administrativních nákladů.

Právo na opravu znamená, že nás kdykoliv můžete požádat o opravu či doplnění Vašich osobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.

Právo na výmaz znamená, že musíme vymazat Vaše osobní údaje pokud (i) již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (ii) zpracování je protiprávní, (iii) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování, nebo (iv) nám to ukládá zákonná povinnost.

Právo na omezení zpracování znamená, že dokud nevyřešíme jakékoliv sporné otázky ohledně zpracování Vašich osobních údajů, musíme omezit zpracování Vašich osobních údajů tak, že tyto můžeme mít pouze uloženy a případně je můžeme použít z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků.

Právo vznést námitku znamená, že můžete vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, které zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo z důvodu oprávněného zájmu. Pokud vznesete námitku proti zpracování pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od [25.5.2018].

Aktuální informace

... aktuálně poptáváme chalupu s pozemkem v lokalitě Suchdol n. Lužnicí, Borovansko ...

... ZVAŽUJETE PRODEJ nebo PRONÁJEM VAŠÍ NEMOVITOSTI??!!

...právě teď je ten PRAVÝ ČAS ...

Nabídněte Vaši nemovitost - byt našim klientům, a využijte dlouholetých zkušeností naší kanceláře

...VÝHODNÉ PODMÍNKY PŘI PRODEJI NEMOVITOSTI...

aktuálně poptáváme: stavební pozemek v Českých Budějovicích, 600-900m2, na stavbu RD, sítě v dosahu, platba v hotovosti...

aktuálně poptáváme: BYT 3+1 Pražské předměstí, BYT 4+1 na sídlišti Vltava

Rychlé vyhledání nemovitosti

Pro rychlé vyhledání použijte "číslo zakázky" ve tvaru např. AD-051-2006

Kde nás najdete



Klikněte na mapku pro další informace...

(c) 2006 AD - reality s.r.o., Dr. Stejskala 7, České Budějovice
tel/fax: 386 351 149, mobil: 777 305 898, 602 557 912
Veškerá práva vyhrazena